DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Zafer Semiz Genç Yaşta Kalbine Yenik Düştü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Zafer Semiz Genç Yaşta Kalbine Yenik Düştü

Karaağaç sakinlerinden Sakarya / Karasu’da ikamet eden ve beyaz eşya tamircisi olan Fevzi & Emine Semiz çiftinin Sakarya / Hendek’te ikamet eden oğulları Zafer Semiz (47) hayatını kaybetti.

Bugün sabah saatlerinde evinde aniden fenalaşan Semiz, baygınlık geçirdi. Aile yakınlarının 112 acil servisi arayıp yardım istemesiyle ilgili adrese ambulans ve sağlık ekibi yönlendirildi. Semiz’in olay yerinde yapılan ilk müdahalesinde kalp krizi geçirdiği tespit edildi.

Ambulansla hemen Hendek Devlet Hastanesine kaldırılan genç adamın burada yapılan muayenesinde geçirdiği kalp krizine bağlı olarak aort damarında yırtık tespit edildi. Acil ameliyat olmasına karar verilen hasta, sağlık durumunun ciddiyeti sebebiyle daha teşekküllü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kardiyoloji ünitesinde hemen ameliyata alınan Semiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını yaşamını yitirdi.

Genç adamın cansız bedeni, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde aile yakınlarına teslim edilerek cenaze nakil aracı ile Karaağaç’taki baba evine getirildi.

Cenazesi yarın (19 Ekim 2024 Cumartesi) Fevzi Çakmak Mahallesindeki hanelerinde helallik alınmasının akabinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecektir.

Zafer Semiz, evli ve iki çocuk babasıydı. Karaağaç Haber olarak merhum ağabeyimize Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.