DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Sinan Kıcı & Aleyna Talayman Evleniyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sinan Kıcı & Aleyna Talayman Evleniyor

Karaağaç sakinlerinden ve köy eski azalarından Fikret Kıcı & Kıymet Kıcı çiftinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde iş makinesi operatörü olarak görevli oğulları Sinan (26) ile Kocaeli / Kartepe’de ikamet eden aslen Trabzonlu, Abidin & Şermin Talayman çiftinin kızları Aleyna (21) hayatlarını birleştirecek.

Bir süre önce arkadaşları aracılığı ile tanışan genç çift, temmuz ayında gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arası düzenlenen törenle söz ve nişan yüzüklerini bir arada takmıştı.

Birlikteliklerini ömür boyu sürdürmek isteyen Sinan & Aleyna çifti, 19 ile 21 Eylül tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan görkemli bir kına gecesi ve düğünle dünya evine girecek.

Kına Gecesi:

– Tarih: 19 Eylül 2024 Perşembe
– Saat: 19.00 – 23.45 arası
– Yer: Ataevler Kültür Merkezi
– Adres: Uzunçiftlik Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Fazıl Hüsnü Dağlarca Sokak No:7 Kartepe / Kocaeli
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Düğün:

– Tarih: 21 Eylül 2024 Cumartesi
– Saat: 19.00 – 23.45 arası
– Yer: Şehit Piyade Çavuş Lütfi Kıcı Kültür Merkezi (Baht Köşkü Kültür Merkezi)
– Adres: Karaağaç Mahallesi Fevzi Çakmak Mevkii No: 163 – Kandıra / Kocaeli
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Düğün günü Kartepe’deki kız evinden saat 15.00’te gelin alması yapıldıktan sonra araçlarla konvoy oluşturularak Karaağaç’taki damat evine gelinecektir. Damat evinde, cemiyete uzaktan ve yakından katılacak misafirlere 13.00-17.00 saatleri arasında yemek ikramı olacaktır. Saat 18.00 itibariyle de konvoy eşliğinde kısa bir köy turu atılarak salona geçilecektir. Cemiyet saz ekipli olacaktır. Gecede Karadenizli ses ve kemençe sanatçıları sahne alacaktır.

Herkes davetlidir, duyurulur.

Karaağaç Haber olarak Sinan & Aleyna çifti ile ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin.