DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İbrahim Sarı Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
İbrahim Sarı Hayatını Kaybetti

Sakarya / Kaynarca – Arifağa Mahallesi sakinlerinden -merhum- Hami & -merhume- Şaziye Sarı çiftinin büyük oğulları ve geniş bir kesim tarafından tanınan Münir Sarı’nın da ağabeyi İbrahim Sarı (61) bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir süredir kronik astım-bronşit hastalığı bulunan Sarı, ilaç ve oksijen tüpü tedavisi görüyordu. Gece saatlerinde nefes darlığı rahatsızlığı gelişen hasta, rahatsızlığının geçmemesi üzerine aile yakınları tarafından sabah erken saatlerde hastaneye götürülmek istendi. Hastane için hazırlanan hasta, yatağında baygınlık geçirdi. İlk müdahalesi komşuları tarafından yapılan Sarı, olay yerine çağrılan ambulansla Kaynarca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sarı’nın yapılan muayenesinde solunum yetmezliğine bağlı olarak kalbinin durduğu tespit edildi. Uzun süre kalp masajı yapılan hasta, hayata döndürülemedi.

Merhumun naaşının gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından gün içinde aile yakınlarına teslim edilmesi ve bir süre morga kaldırılması bekleniyor.

Cenazesi, aile yakınlarının bir kısmının yurt dışında bulunması sebebiyle yarın (02 Ağustos 2024 Cuma) Arifağa’daki hanelerinde helallik alınmasının akabinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Arifağa Mahalle Mezarlığında toprağa verilecek.

Karaağaç Haber olarak mevtaya Allah’tan (c.c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.