DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Hasan Yağcı Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hasan Yağcı Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Karaağaç sakinlerinden -merhum- Abdullah & Taştan Yağcı çiftinin İstanbul / Pendik – Kaynarca’da ikamet eden ortanca oğulları Hasan Yağcı (58) bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir süredir akciğer kanseri rahatsızlığı bulunan Yağcı, tedavi görüyordu. Geçtiğimiz günlerde amansız hastalığın son evre olarak bilinen 4. evreye nüksetmesiyle sağlık durumu kötüleşen hasta, hastaneye kaldırılmıştı. Beyninde tümör oluştuğu tespit edilen adam, kısa bir süre önce Kocaeli Şehir Hastanesinde ameliyat olmuş ve ışın tedavi görmeye başlamıştı.

Amansız hastalık sebebiyle son günlerde ağrıları artan, vücudu yorgun düşen ve bağışıklık sistemi zayıflayan Yağcı, tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Merhumun naaşının gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından gün içinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle de cenaze nakil aracı ile akşam saatlerinde Karaağaç’taki hanelerine getirilmesi bekleniyor.

Cenazesi yarın (02 Ağustos 2024) Topallar Mahallesindeki hanelerinde helallik alınmasının akabinde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Karaağaç Haber olarak Hasan ağabeyimize Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.