DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Hakmar Express Karaağaç Mağazası Hizmete Açıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hakmar Express Karaağaç Mağazası Hizmete Açıldı

Marmara Bölgesinin önemli zincir market markalarından biri olan Hakmar, Karaağaç Express şubesini hizmete açtı.

Cumhuriyet caddesi üzeri, Fevzi Çakmak mahallesi sapağında bulunan ve daha önce tekstil atölyesi olarak kullanılan binada bir dizi düzenleme ve restorasyon gerçekleştiren firma, yaklaşık iki hafta süren tadilat çalışmasının ardından dün müşterilerine kapılarını açtı.

Hakmar Express olarak hizmet verecek işletmede temel gıda, şarküteri, kağıt ürünler, temizlik ve kişisel bakım ile alkolsüz içecek çeşitleri gibi birçok toplu tüketim malzemesi perakende satışa sunuluyor.

İşletme, açılışa özel indirimlerin yanı sıra her hafta aktüel katalog ürünlerinde çeşitli kampanya ve indirimler düzenliyor. Kampanyalar, ürün stokları ve tarihleri bitene kadar devam ediyor. Market raflarında herkesin bildiği bildiği ve tükettiği markaların yanı sıra perakendeciler ve üreticiler arasında “özel marka” olarak bilinen private label ürünler de yer alıyor.

Haftanın yedi günü, 09.00-21.00 saatleri arasında açık olan işletmede kredi kartı geçerli. Ayrıca ilerleyen günlerde Karaağaç ve civar mahallelerdeki lokasyonlarda bulunan ev ve iş yerlerine online market sistemleri üzerinden teslimat yapabilecek. Mağazada temel ihtiyaçların başında gelen un, makarna, yağlar, şeker, bakliyat, bebek mamaları, turşu ve salamura ürünler ve salça çeşitleri gibi pek çok farklı markanın ürünleri satışa sunuluyor. Market, bulunulan bölgedeki müşterilerin talep ve ihtiyaçlarına göre de ürün gamını farklılaştırabiliyor. Süt ve süt ürünleri ile şarküteri ve kahvaltılık reyonları geniş ürün çeşitliliğine sahip. Et ve et ürünleri reyonlarında kırmızı et ve tavuk et ürünleri ile dondurulmuş gıdalar müşterilerin tercihlerine sunuluyor. Meyve ve sebze bölümünde ise mevsimine uygun, taze ürünlerin satışı yapılıyor. Bisküviler ve çikolatalar, kuruyemiş ve dondurma çeşitleri raflardaki yerini almış durumda. Kaliteli ve taze ürünleri hesaplı fiyatlarla satışa sunmayı hedefleyen işletmede; gazlı içecekler, meyve suları, sular, sodalar, soğuk çaylar, enerji içecekleri, çay, kahve ve kahve kremaları, bitkisel ve toz içecekler gibi birçok ürün bulunuyor.

Temizlik ürünleri bölümünde ise müşterilerin beklentilerini karşılayacak ürün çeşidiyle bu taleplere cevap verilmeye çalışılıyor. Kağıt ürünleri kategorisinde çocuk bezleri, hijyenik pedler, kağıt mendiller, kağıt peçete ve havlular, tuvalet kağıtları, hasta bezleri ve ıslak mendiller gibi günlük hayatın her alanında ihtiyaç duyacağınız ürünler yer alıyor. Kişisel bakım ve kozmetik ürünleri kategorinde ise sabunlar, şampuan ve saç kremleri, saç şekillendiriciler, diş macunu ve diş bakım ürünleri, tıraş kremleri ve tıraş ürünleri, deodorant ve parfümler, kolonyalar, cilt bakım ürünleri ve bebek bakım ürünlerini bulmanız mümkün.

Hakmar Express Karaağaç mağazası, özel fiyatlar ve kampanyalar ile müşterilerini keyifli bir alışverişe bekliyor.

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış