DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Elmas Kardaş Traktör Kazasında Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Elmas Kardaş Traktör Kazasında Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Acılık Mahallesinde ikamet eden Ali Kardaş’ın eşi Elmas Kardaş (50) geçirdiği traktör kazası sonrası hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Kurban Bayramı için Sakarya / Karasu – Kurudere’deki baba ocağını ziyaret eden Kardaş, burada ailesi ile birlikte bir süre vakit geçirdi. Dün sabah 10.00 sularında, kesilen kurbanın sakatatlarının temizlenmesi sırasında alanda bulunan traktör, daha müsait bir yere çekilmek istendi. Kardaş’ın yengesi Sevda D.’nin kullandığı römorklu traktör, geri manevra yaptığı esnada bir anlık dalgınlıkla Elmas Kardaş’ı duvara sıkıştırdı.

Kaza sonrası ağır yaralanan kadın, olay yerine çağrılan ambulansla hemen Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk muayenesinde iç organlarında hasar oluştuğu ve iç kanama geçirdiği tespit edilen hasta, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İç kanaması devam eden genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Merhumenin naaşının gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle de cenaze nakil aracı ile Karaağaç – Dervişoğlu Sokaktaki hanelerine getirilmesi bekleniyor.

Cenazesi yarın (19 Haziran 2024 Çarşamba -Kurban Bayramının 4. günü-) hanelerinde helallik alınmasının akabinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Traktör sürücüsü Sevda D. ise ifadesi alınmak üzere adli makamlara sevk edildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının ve kolluk kuvvetlerinin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Karaağaç Haber olarak merhumeye Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.