DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ece Aktaş & Mücahit Pulat Evleniyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ece Aktaş & Mücahit Pulat Evleniyor

Kocaeli / Başiskele – Bahçecik’te ikamet eden -merhume- Meryem & Mehmet Aktaş çiftinin kızları ve Karaağaç sakinlerinden Fevzi Çakmak mahallesinde ikamet eden İsmail Ural’ın yeğeni Ece (24) ile Sakarya / Kaynarca – Yeşilova mahallesinde ikamet eden aslen Trabzonlu, Özgür & Gülşen Pulat çiftinin oğulları Mücahit (24) hayatlarını birleştirecek.

Yaklaşık üç yıl önce birlikte çalıştıkları iş yerinde tanışan genç çift, haziran ayında gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arası düzenlenen törenle söz ve nişan yüzüklerini bir arada takmış, 25 Eylül günü Kaynarca Belediyesi Evlendirme Dairesinde gerçekleşen nikah töreniyle de ortak bir ömre “Evet!” demişti.

Birlikteliklerini ömür boyu sürdürmek isteyen Ece & Mücahit çifti, 4 ile 5 Ekim tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan görkemli bir kına gecesi ve düğünle dünya evine girecek.

Kına Gecesi

– Tarih: 04 Ekim 2024 Cuma
– Saat: 19.00 – 23.00 arası
– Yer: Şehit Piyade Çavuş Lütfi Kıcı Kültür Merkezi (Baht Köşkü Kültür Merkezi)
– Adres: Karaağaç Mahallesi Fevzi Çakmak Mevkii No: 163 Kandıra / Kocaeli
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Düğün

– Tarih: 05 Ekim 2024 Cumartesi
– Saat: 19.00 – 23.00 arası
– Yer: Kaynarca Belediye Kültür Merkezi Düğün ve Konferans Salonu
– Adres: Merkez Mahallesi Hüsnü Aydın Caddesi Belediye Kültür Merkezi No: 8 Kaynarca/Sakarya
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Kına gecesi ve düğün saz ekipli olacaktır. Düğün günü Yeşilova mahallesindeki damat evinde cemiyete uzaktan ve yakından katılan misafirler için 13.00-17.00 saatleri arasında yemek ikramı olacaktır.

Düğün günü saat 15.30’da damat evinden gelin alması için araçlarla konvoy oluşturularak kız evine hareket edilecektir. 16.00’da gelin almasının gerçekleşmesinin ardından kısa bir tur atılarak salona geçilecektir.

Herkes davetlidir, duyurulur.

Karaağaç Haber olarak genç çifte ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin, bir yastıkta kocatsın.