DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Anıl Sıbıç & Büşra Kılınç Evleniyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Anıl Sıbıç & Büşra Kılınç Evleniyor

Karaağaç sakinlerinden Kandıra’da ikamet eden ve Kandıra’nın eski esnaflarından Bahtiyar & Nezahat Sıbıç çiftinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde personel olarak görevli büyük oğulları Anıl (32) ile Ankara’da ikamet eden aslen Konyalı, Hasan & Havva Kılınç çiftinin kızları Büşra (26) hayatlarını birleştirecek.

Bir süre önce arkadaşları aracılığı ile tanışan genç çift, geçtiğimiz yıl aralık ayında gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arası düzenlenen törenle söz ve nişan yüzüklerini bir arada takmıştı.

Birlikteliklerini ömür boyu sürdürmek isteyen Anıl & Büşra çifti, 28 Eylül akşamı gerçekleşmesi planlanan görkemli bir düğünle dünya evine girecek.

Düğün:

– Tarih: 28 Eylül 2024 Cumartesi
– Saat: 19.00 – 23.59 arası
– Yer: Eriş Tesisleri
– Adres: Çakırcaali Mahallesi Mantarcılar Mevki No:22 (Kandıra-İzmit yolu üzeri) Kandıra / Kocaeli
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Düğün günü saat 18.00’de araçlarla konvoy oluşturularak kısa bir şehir turu atılacaktır. Ardından da düğün salonuna geçilecektir. Düğünde Karadenizli ses ve kemençe sanatçıları sahne alacaktır.

Herkes davetlidir, duyurulur.

Karaağaç Haber olarak genç çifte ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin, bir yastıkta kocatsın.