DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ali Diş & Zeynep Morgül Evleniyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ali Diş & Zeynep Morgül Evleniyor

Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden Nahit & Aysel Diş çiftinin İzmit’te diş hekimi olan oğulları Ali (26) ile Sakarya / Sapanca’da ikamet eden aslen Rizeli, Coşkun & Derya Morgül çiftinin muhasebeci kızları Zeynep (26) hayatlarını birleştirecek.

Bir süre önce ortak arkadaşları aracılığı ile tanışan genç çift, geçtiğimiz yıl eylül ayında gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arası düzenlenen törenle söz ve nişan yüzüklerini bir arada takmıştı. Birlikteliklerini ömür boyu sürdürmek isteyen Ali & Zeynep çifti, 3 Ağustos akşamı gerçekleşmesi planlanan görkemli bir düğünle dünya evine girecek.

Nikah Töreni & Düğün:

– Tarih: 03 Ağustos 2024 Cumartesi
– Saat: 19.00 – 23.45 arası
– Yer: Del Lago Luxury Hotel
– Adres: Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi C Blok No:5 Daire:2 Serdivan / Sakarya
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Cemiyet günü saat 15.00’te Karaağaç’taki damat evinden araçlarla konvoy oluşturularak Sapanca’daki kız evine hareket edilecektir. Saat 16.30’da gelin alması yapıldıktan sonra kız evinin önünde kısa bir eğlence tertip edilecektir. Daha sonra araçlarla yeniden konvoy oluşturularak kısa bir şehir turu atılıp düğün salonuna geçilecektir. Otelde, ritüele uzaktan ve yakından katılan davetlilere kokteyl ile yemek ikramında bulunulacaktır. Nikah töreni ve düğün bir arada gerçekleşecektir.

Herkes davetlidir, duyurulur.

Karaağaç Haber olarak Ali & Zeynep çifti ile ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin.