DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Emre Yılmaz & Tuğçe Tetik Evleniyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Emre Yılmaz & Tuğçe Tetik Evleniyor

Kandıra – Pınardüzü mahallesi sakinlerinden Halil & Huriye Yılmaz çiftinin oğulları ve -merhum- (Ganazu Hakkı olarak bilinen) Hakkı Yılmaz’ın torunu Emre (23) ile Sakarya / Karasu- Limandere mahallesi sakinlerinden İlhan & Ayten Tetik çiftinin kızları Tuğçe (23) hayatlarını birleştirecek.

Yaklaşık iki buçuk yıl önce arkadaşları aracılığı ile tanışan genç çift, geçtiğimiz yıl kasım ayında gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arası düzenlenen törenle söz yüzüklerini takmıştı. Birlikteliklerini bir adım daha öteye taşımak isteyen Emre & Tuğçe çifti, yine geçtiğimiz yıl aralık ayında gerçekleşen sade bir törenle de nişanlanmıştı. Birlikteliklerini ömür boyu sürdürmek isteyen genç çift, 4-5 Ekim tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan mutantan bir kına gecesi ve düğünle dünya evine girecek.

Kına Gecesi

– Tarih: 04 Ekim 2024 Cuma
– Saat: 19.00 – 23.00 arası
– Yer: Limandere Düğün Salonu
– Adres: Limandere İstiklal Mahallesi Dere Sokak No:24 (S. S. Limandere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi) Karasu / Sakarya
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Düğün

– Tarih: 05 Ekim 2024 Cumartesi
– Saat: 19.00 – 23.00 arası
– Yer: Pınardüzü’ndeki Damat Evi
– Adres: Pınardüzü Mahallesi Yılmazlar Sokak No:97 Kandıra / Kocaeli
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Kına gecesi ve düğün saz ekipli olacaktır. Gecede Karadenizli ses ve kemençe sanatçıları sahne alacaktır. Cemiyet günü Pınardüzü mahallesindeki damat evinde ritüele uzaktan ve yakından katılan misafirler için 13.00-17.00 saatleri arasında yemek ikramı olacaktır. Saat 15.30’da damat evinden gelin alması için araçlarla konvoy oluşturularak kız evine hareket edilecektir. Saat 17.00’de gelin almasının gerçekleşmesinin ardından kısa bir tur atılarak düğün alanına geçilecektir.

Herkes davetlidir, duyurulur.

Karaağaç Haber olarak Emre & Tuğçe çifti ile ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin, bir yastıkta kocatsın.