DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İsmail İpşir Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
İsmail İpşir Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Kaynak mahallesinde ikamet eden -merhum- Bayram & -merhume- Fikriye İpşir çiftinin büyük oğulları (Katırcı olarak bilinen) İsmail İpşir (60) bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta mide bulantısı, ishal ve sol kolunda uyuşukluk şikayetleri gelişen İpşir aile yakınları tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Muayenesi yapılan hasta, ilaç verilerek taburcu edilmişti. Taburcu olduğu günün akşamı yeniden rahatsızlanan hasta, tekrar hastaneye kaldırılmıştı. Enfeksiyon teşhisiyle hastaneye yatışı yapılan İpşir’e bu kez serum ve ilaç tedavisi uygulanmış, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilmişti. Takip eden günlerde sağlığında bir düzelme olmayan hasta, bu kez daha teşekküllü Kocaeli Şehir Hastanesine başvurmuştu. Burada da yapılan muayenesinde tetkikleri normal gibi görünen hasta, tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Hastane süreci sebebiyle İzmit’te bulunan kız kardeşinin yanında kalan İpşir, taburcu olduktan sonra gece saatlerinde yeniden fenalaştı. Aile yakınlarının 112 Acil servisi arayıp yardım istemesiyle ilgili adrese ambulans ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinde kalp krizi geçirdiği tespit edilen adama yaklaşık 45 dakika kalp masajı yapıldı ancak İsmail İpşir yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Aile, defalarca rahatsızlanan ve bir şeyi yok denilerek taburcu edilen babalarının ölümünde ihmaller zinciri olduğunu savunarak ilgili hastaneler ve sağlık çalışanlarından şikayetçi olacaklarını dile getirdi.

Mevtanın cansız bedeni, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilerek cenaze nakil aracı ile Karaağaç’a götürülmek üzere yola çıktı. Cenazesi bugün (28 Eylül 2024 Cumartesi) hanelerinde helallik alınmasının akabinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Karaağaç Haber olarak İsmail ağabeyimize Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.