DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Neşe Yıldız & Volkan Çakmakçı Evleniyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Neşe Yıldız & Volkan Çakmakçı Evleniyor

Karaağaç sakinlerinden -merhume- Mukaddes (Ulaş) Azgun’un torunu, Ayten Azgun ve Tacettin Yıldız’ın insan kaynakları uzmanı büyük kızları Neşe (26) ile İstanbul / Kağıthane’de ikamet eden İlhan & Rana Rabia Çakmakçı çiftinin restoran görevlisi oğulları Volkan (26) hayatlarını birleştirecek.

Bir süre önce arkadaşları aracılığıyla tanışan genç çift yaklaşık iki yıl önce gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arası düzenlenen törenle söz yüzüklerini takmış, geçtiğimiz yıl temmuz ayında gerçekleşen görkemli bir törenle de nişanlanmıştı.

Birlikteliklerini ömür boyu sürdürmek isteyen Neşe & Volkan çifti, 21 ile 22 Eylül tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan görkemli bir kına gecesi ve düğünle dünya evine girecek.

Kına Gecesi:

– Tarih: 21 Eylül 2024 Cumartesi
– Saat: 19.00 – 23.00 arası
– Yer: Ilıca Event
– Adres: Yazlık Yeni Mahalle Ayazma Caddesi No:1 (Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Termal Tesisleri) Gölcük / Kocaeli
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Düğün:

– Tarih: 22 Eylül 2024 Pazar
– Saat: 13.00 – 17.00 arası
– Yer: Talia Wedding & Event Venue
– Adres: Kavacık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Şehit Teğmen Ali Sokak No:14 Talia Plaza Kat:7 Beykoz / İstanbul
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Kına gecesi için İzmit’teki kız evinden saat 18.00’de gelin alması yapılacaktır. Sonrasında araçlarla konvoy oluşturularak kısa bir şehir turu atılıp salona geçilecektir. Düğün günü ise gelin konvoyu saat 11.00’de oluşturulacaktır. Ritüeller saz ekipli olacaktır. Kına gecesi ile düğünde Karadenizli ses ve kemençe sanatçıları sahne alacaktır.

Herkes davetlidir, duyurulur.

Karaağaç Haber olarak Neşe & Volkan çifti ile ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin.