DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Emine Pirdal Kalp Krizi Geçirdi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Emine Pirdal Kalp Krizi Geçirdi

Karaağaç sakinlerinden Kaynak Mahallesinde ikamet eden Yusuf Pirdal’ın eşi Emine Pirdal (85) geçirdiği kalp krizi sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre dün akşam saatlerinde göğüs ağrısı, terleme ve halsizlik şikayetleri gelişmeye başlayan Pirdal, aile yakınları tarafından M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk muayenesinde kalp krizi geçirdiği anlaşılan hasta, ambulansla hemen Kocaeli Şehir Hastanesine sevk edildi.

Kardiyoloji ünitesine yatışı yapılarak tedavi altına alınan hastanın kalp ana damarlarında tıkanıklık tespit edildi. Daha önce farkına varmadan iki kez daha kalp krizi geçirdiği belirlenen ve acil anjiyo olmasına karar verilen Pirdal, gece saatlerinde ameliyata alındı. Yapılan operasyon ile tıkalı olan damarı açılan hastaya stent takıldı. Başarılı geçen operasyonun ardından sağlık durumu normale dönmeye başlayan Pirdal, bugün öğleden sonra taburcu edildi.

Karaağaç Haber olarak Emine yengemize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) acil şifalar versin.