DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Karaağaç Mahalle Yolları Yapılmaya Başlandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Karaağaç Mahalle Yolları Yapılmaya Başlandı

Karaağaç mahallesi sakinleri, yaklaşık iki yıldan beri süren doğalgaz ve kanalizasyon hattı çalışmaları sebebiyle çile çekiyordu. Ulaşımda dönem dönem aksamalar olurken araçlarda da maddi hasarlar meydana geliyordu.

Ana hatlar ve sokaklarda uzun süredir tamamlanamayan çalışmalar sebebiyle yollar deyim yerindeyse köstebek yuvası ve çamur deryasına dönmüş durumdaydı. Kazı çalışmalarıyla oluşan daralmalar, çukurlar ve yolların kapatılması sürücüler ile yayalara zor anlar yaşatıyordu.

Tamir edilmeyen yollar, yağışlı havayla da birleşince içinden çıkılmaz bir hal alıyordu. Mahalle sakinleri, sabırla yetkilerden bu durumu bir an önce çözüme kavuşturmalarını talep ederken oluşan sorunu kendi inisiyatifleri ile çözmeye çalışıyordu.

Alt yapı çalışmalarında nihayet sona gelindi ve Karaağaç mahallesi yolları bölge bölge yapılmaya başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesine bağlı ekipler Karaağaç’ta üst yapı çalışması başlattı.

Nisan ayında Kaynak mahallesi – Karaağaç merkez arasındaki ana yolda asfaltlama çalışması tamamlanmıştı.

Geçtiğimiz aylarda da Sakallıoğlu, Acılık, Fevzi Çakmak, Topallar ve Karşı mahalledeki bazı kesimlerde düzeltme, yama, iyileştirme ve kısmi betonlama çalışmaları yapılmıştı.

Bugün itibariyle de alt yapı çalışmaları tamamlanan Dağdibi Mahallesi-Çamkonak yolunda asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Çalışmaların bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

Çalışmaları bizzat yerinde takip eden muhtar Hüseyin Köroğlu ise özveri, sabır ve desteklerinden dolayı başta Karaağaç halkı olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’e teşekkürlerini iletti.