DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Zeynep Şişman & Oğuz Mutlu Evleniyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Zeynep Şişman & Oğuz Mutlu Evleniyor

Karaağaç sakinlerinden Derince’de ikamet eden Remzi & Meryem Şişman çiftinin torunları ve Bursa / Osmangazi – Emek’te ikamet eden Uğur & Hatice Şişman çiftinin emlak ve gayrimenkul işleri ile ilgilenen kızları Zeynep (19) ile Kocaeli / Derince’de ikamet eden aslen Erzurumlu, Naci & Yurdagül Mutlu çiftinin Dilovası’nda bir fabrikada vardiya amiri olarak görevli oğulları Oğuz (27) hayatlarını birleştirecek.

Aile yakınları aracılığı ile tanışan genç çift, yaklaşık iki yıl önce gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arası düzenlenen törenle söz ve nişan yüzüklerini bir arada takmıştı.

Birlikteliklerini ömür boyu sürdürmek isteyen Zeynep & Oğuz çifti, 3 ile 4 Ağustos tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan görkemli bir kına gecesi ve düğünle dünya evine girecek.

Kına Gecesi:

– Tarih: 03 Ağustos 2024 Cumartesi
– Saat: 19.00 – 23.45 arası
– Yer: Şehit Piyade Çavuş Lütfi Kıcı Kültür Merkezi (Baht Köşkü Kültür Merkezi)
– Adres: Karaağaç Mahallesi Fevzi Çakmak Mevkii No: 163 Kandıra / Kocaeli
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Düğün:

– Tarih: 04 Ağustos 2024 Pazar
– Saat: 19.00 – 23.00 arası
– Yer: Yenikent Kültür Merkezi
– Adres: Yenikent Mahallesi İsmet Paşa Caddesi No: 17 (Kapalı Pazar Üstü) Derince / Kocaeli
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Kına günü Karaağaç – Kaynak Mahallesindeki dede evinde cemiyete uzaktan ve yakından katılan davetlilere 14.00 – 18.00 saatleri arasında  yemek ikramında bulunulacaktır. Saat 18.00’de ise araçlarla konvoy oluşturularak kısa bir köy turu atılıp salona geçilecektir.

Düğün günü ise Derince’de Erzurumlular Derneği önünden saat 18.00’de araçlarla konvoy oluşturularak Derince’deki kız evine hareket edilecektir. Buradan gelin alması yapıldıktan sonra da kısa bir şehir turu atılıp düğün salonuna geçilecektir. Kına gecesi ile düğün saz ekipli olacaktır. Karadenizli ses ve kemençe sanatçıları sahne alacaktır.

Herkes davetlidir, duyurulur.

Karaağaç Haber olarak Zeynep & Oğuz çifti ile ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin.